Meisje

Alles in 1 jaar! huisje – ring – baby

Waarom nou deze blog? 2016 was voor ons een nogal bewogen jaar. Waar de 1 jaren uittrekt voor alle life-events, vonden wij het nodig om binnen 1 jaar een huis te kopen, te trouwen en ook nog eens een baby te krijgen! Erg leuk allemaal, maar ook stuk voor stuk best ingrijpend. De start van/met Kees was niet makkelijk en dat heeft er bij mij best ingehakt. Om al deze life-events een beetje te kunnen handelen en om er voor te zorgen dat het niet te veel werd ben ik gaan schrijven. Dit hielp om het even van me af te zetten, maar daarnaast vind ik het schrijven vooral heel erg leuk.

huisje

2 Jaar geleden tijdens onze vakantie op curaçao vonden we ons droomhuis op funda. De avond daarvoor was Arthur op zijn knieën gegaan, en nog helemaal overdonderd kwamen we dit huis tegen. Vanuit Curacao hebben we een bezichtiging geregeld en de dag na terugkomst zijn we wezen kijken. Toen ik alleen nog maar de vloer in de hal had gezien was ik al verkocht! We deden een bod, en weer een dag later was het huis van ons! Wauw! Begin Januari kregen we de sleutel en een maand later zaten we samen in ons nieuwe huis (wat we toen nog niet wisten was dat ‘’samen’’ niet wij 2 betekende, maar wij 3!) Er volgt nog een blog over ons huis, wat we er aan hebben gedaan en wat nog graag zouden willen doen!

 

 

ring

We genoten van een heerlijke vakantie op curaçao. Genieten van het heerlijke weer en lekker eten. Dat lekkere eten is trouwens een terugkerend thema bij ons. Tijdens onze vakantie op curaçao ging Arthur op zijn knieën! Na een dagje weg, gingen we ’s avonds eten bij ‘’BIJ BLAUW’’. Waar hij normaal zijn overhemd in zijn broek draagt moest deze er nu uit, vreemd maar goed. En tijdens het eten leek Arthur was nerveus en op een gegeven moment begon ik me af te vragen of hij het wel naar zijn zin had. Toen ik vroeg wat er toch was ging hij op zijn knieën! Daarom ging dat overhemd er over heen, anders zou ik het ringendoosje zien! De rest van de vakantie hebben we zowat de hele bruiloft gepland (en ons huis al denkbeeldig ingericht).

ontbijten op de plek van het aanzoek die avond ervoor

 

de ring!

baby

Die kinderwens was er al een tijdje. Zoals velen wel zullen weten was ik al eens eerder zwanger geweest, maar dat is niet goed gegaan. Daar heb ik ook nooit een geheim van gemaakt want waarom zou je dat niet mogen/kunnen delen. Hoe jammer ook, maar het gebeurt nou eenmaal. Verdrietig? ja, wereldramp? zo voelde het voor ons niet want het vertrouwen dat het goed zou komen zat er. Een week nadat we verhuist zijn had ik een positieve test in handen! We kregen een baby! Ons geluk kon niet op! Wat een jaar zou dit gaan worden. Ik had een prima zwangerschap en ook wat betreft de bevalling had ik weinig te klagen. De eerste tijd met Kees was pittig. Kees huilde veel ( hier zal ik later nog wel een keer op in gaan) en aan dat moederschap moest ik best wel wennen. De komende tijd zal ik ook wat blogs over die tijd plaatsen, leuke verhalen, maar ook vooral eerlijke verhalen.

foto: chefstef-fotografie


 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Maud
    29 juli 2017 at 17:32

    Ik zwijmel er helemaal bij weg 🙂 Hier kun je als meisje toch alleen maar van dromen… Liefs, Maud.

  • Laat een reactie achter