Mama Meisje

Even voorstellen: Nieuwe blogger Milou!

Alleen is ook maar alleen en daarom zal Milou ook af en toe een blog schrijven voor meisjemama. Milou ken ik via het sporten en eigenlijk stiekem daarvoor al via instagram. We hebben dezelfde voorliefde voor mooie dingetjes, interieur, foto’s maken en onze mannen. Hieronder zal Milou zich voorstellen!

 

 

Milou

Een nieuwe meisjemama erbij! Ik ben Milou en ben 29 jaar. Samen met mijn vriend Tjal heb ik een zoon Kick (21-06-’16). Tjal heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, Robine (03-07-’13). Met ons vieren, of soms drieën, leven wij een fijn en gezellig leven in Enschede. Misschien heb jij mij al eens voorbij zien komen op Instagram (@miloutitulaer), of leer je mij nu per toeval kennen. Dit is in ieder geval mijn eerste blog voor Meisjemama, waarin ik me zal voorstellen en jullie kunnen lezen waar ik over ga bloggen.

Naast het feit dat ik mama en bonusmama ben, werk ik nog 32 uur. Momenteel werk ik in Apeldoorn en heb het hier erg naar mijn zin! Gelukkig biedt mijn werk best wat flexibiliteit, zodat het ook goed te combineren is met ons (soms hectische) gezinsleven. Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik dus ook bonusmama. Robine is de dochter van Tjal en ik heb haar leren kennen toen ik een relatie met hem kreeg, zij was toen 14 maanden. Nu is Robine 5 jaar. Zij is ongeveer drie dagen per week bij ons. Daarnaast mocht ik zelf in 2016 mama worden van een zoon Kick. Hij is nu alweer ruim 2 jaar, met de daarbij bekende perikelen!

Waarover wil ik gaan bloggen? Toen Anique mij vroeg of ik zou willen gaan bloggen leek me dat ontzettend leuk! Ik ken Anique van het sporten bij Mom In Balance en herken mezelf ook echt in een ‘meisjemama’. Ik ben zelf best wel een ‘meisje-meisje’ en hou dan ook van de dingetjes die daarbij horen. Van bloemen tot lekker eten en van wijntjes tot mooie schoenen. Daarnaast ben ik ook echt een mama en geniet met volle teugen van het moeder zijn. Ondertussen heb ik al veel mama versies van mezelf voorbij zien komen. Van de ‘loedermoeder’, een filmpje op de IPad kijken is toch wel erg handig als ik aan het koken ben, tot de ‘emomama’. Waar is mijn kleine Kick gebleven?!

Ik ga dus bloggen over het dagelijkse (samengestelde)gezinsleven, uitstapjes, kinderkleding en allerlei andere dingen waar ik blij van word. Daarnaast wordt op dit moment ons nieuwe huis gebouwd en kan ik straks helemaal los gaan op de inrichting en styling van de kinderkamers en het interieur. Ook iets waar ik heel erg blij van word!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter