Lekker weg

KLOF – een winkel voor echte mannen!

Met een man en een zoon ontkom ik niet aan ‘’mannen-dingen’’. Een paar jaar geleden kon ik me geen voorstelling maken van mijzelf als jongensmoeder. Stippenjurkjes, bloemetjes plukken, zélfs barbies, allemaal zag ik het voor me. Nu een paar jaar later,  trotse moeder van Kees en dus 2 mannen in huis, ben ik helemaal gewend aan auto’s, wild en lomp gedrag en 2 grote ondeugende ogen. Daarnaast heeft zijn vader een heuse beginnende hipster-baard, stinkende sneakers en een grote voorliefde voor auto’s en alles wat speakers en snoertjes heeft. Kortom… aan ‘’mannen-dingen’’ in huis geen gebrek!

Shoppen met mannen

Ken je dat? Je gaat met je man / mannen de stad in en in de eerste winkels gaat het nog wel, bij de volgende komt er wat meer gezucht en gesteun en uiteindelijk eindig jij alleen in de winkel met je man leunend tegen de gevel. Zelfs Kees heeft dit trucje al onder de knie; duurt het hem te lang dan begint hij al vakkundig te steunen en kreunen.  Stiekem vind ik even alleen shoppen ook hélemaal geen straf.

KLOF! Eindelijk een winkel waar je man wél naar toe wil.

Nu hoeft dat dus niet meer, met de komst van KLOF kan je gerust samen met je man(en) de stad in. Vorige week donderdag, 24 augustus is KLOF in Enschede geopend. Een winkel voor (echte) mannen. Eigenaar Lars Spiele (zie foto, leuke vent trouwens!) wilde al langere tijd iets voor zichzelf beginnen, en dan niet zomaar een winkel maar wel authentiek, vernieuwend en iets waar hij zijn creativiteit en visie in kwijt kan. Het werd een winkel voor mannen, met echte mannenspullen, van echte mannenmerken en met een echt stoer manneninterieur!

Lars Spiele, eigenaar van KLOF

 

1 van de mooie merken van KLOF

 

KLOF verkoopt kleding, sneakers, horloges, verzorgingsproducten (uiteraard voor baarden), barbecue’s, mooie leren schorten, meubels en stoere boeken. Je kan het zo gek niet bedenken, of KLOF verkoopt het. Ik weet zeker dat ik nog zoveel moois vergeten ben. Je hoeft je nu nooit meer af te vragen wat je geeft voor de verjaardag van je man, voor vaderdag, je huwelijksdag etc. Je loopt gewoon even  binnen en gaat gegarandeerd met een top-cadeau (en een big-smile) naar buiten.

 

óók in kindermaatjes! hoe leuk!

 

een klein deel van de mega-jeans-bar, midden in de zaak.

Ik ben fan! Vorige week heb ik met Kees even gekeken en een leuk bier-kookboek en baardolie voor Arthur meegenomen. Zaterdag ging ik nog even terug om wat foto’s te maken en vraag me inmiddels af of dit wel een echte mannen-winkel is, want stiekem vind ik het ook een geweldige winkel. Mij vind je dus niet buiten tegen de gevel!

Ook alle meubels zijn te koop!

 

Alleen voor de styling is een bezoekje aan KLOF al de moeite waard.

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter