Mama Meisje

Yes! meisjemama is een feit!

Na lang (lees heel lang) twijfelen heb ik de knoop doorgehakt! Ik ga weer bloggen. Na de geboorte van Kees merkte ik dat ik veel aan het schrijven was en dit ontzettend leuk vind om te doen. De gedachten van een blog kreeg ik maar niet uit mijn hoofd, maar als ik iets wil gaan doen moet het van mezelf ook goed. En daar was meteen de eerste twijfel… Heb ik wel voldoende tijd om het ‘perfect’ te doen? Heb ik wel voldoende leuks te schrijven?

Na lang nadenken bedacht ik dat zolang ik het eerlijk en vanuit mezelf schrijf het al ‘perfect’ is. En dat is precies wat ik ga doen! Eerlijke blogs, over het moederschap, mijn werk als verloskundige en mijn passie voor mooie spulletjes en lekker eten.

Waarom ‘’meisjemama’’? Omdat dit voor mij alles omvattend is. Naast mama ben ik ook nog steeds het meisje, het meisje dat van mooie bloemen houdt, dol is op lekker eten en wijntjes en graag leuke dingen doet.

Wie viert, trakteert!

Om de start van mijn blog te vieren mag ik in samenwerking met mijn favoriete webshop Mirle and Tess  een Minois Paris Creme weg geven t.w.v. €24,-. Deze crème is echte verwennerij voor je kleintje maar ook voor mama! Het bevat alleen organische en natuurlijke ingrediënten. Wat je hier voor moet doen lees je op mijn Instagrampagina. (@liefsanique).

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Suus
  21 juli 2017 at 09:37

  Wat leuk! Heel veel succes met je nieuwe blog!💖

  Liefs Suus

 • Reageren
  Lotte
  21 juli 2017 at 10:19

  Leuk Anique! Goede keus! Ik ga het lezen! En helemaal waar, naast mama ben ik ook nog steeds een meisje dat dol is op sporten, shoppen en lekkere wijntjes :-)! Snap je helemaal!

  • Reageren
   Anique - meisjemama
   21 juli 2017 at 11:16

   thanks lotte! ben je er ook 11 augustus? (wijntjes;)

 • Reageren
  Marrita
  21 juli 2017 at 10:42

  Wat een ontzettend leuke gedachte achter je blognaam!

 • Reageren
  Maud
  21 juli 2017 at 10:54

  Mag ik ‘eindelijk’ zeggen?! Zo leuk om nu ook jou blog te kunnen gaan lezen. Heel veel succes.

  Liefs, Maud.

  • Reageren
   Anique - meisjemama
   21 juli 2017 at 11:16

   hahaha dat mag zeker haha…. duurde mij ook veel te lang!

 • Reageren
  Nathalie
  21 juli 2017 at 11:32

  Super leuk een blog en je naam! Gefeliciteerd meis 😃

 • Reageren
  Milou
  21 juli 2017 at 11:47

  Succes Anique! Het spreekt mij heel erg aan! Eten, wijn, mooie spulletjes.. ben er dol op!

 • Reageren
  Sanne
  21 juli 2017 at 12:09

  Wat een leuke blog en de site ziet er super uit!!! Veel blogplezier, kijk uit naar de volgende blogs.

 • Reageren
  Marieke
  21 juli 2017 at 12:59

  Super leuk Anique! Ook ik ga je volgen! Succes! Groetjes Marieke

 • Reageren
  Suus
  21 juli 2017 at 14:04

  Yes! Super leuk Anique, lang gewacht en toch gekomen 🙂
  Ik ga je blog met veel plezier volgen!

  Veel plezier met schrijven

  Kus Suus

 • Reageren
  Tara
  21 juli 2017 at 18:18

  Wat leuk Anique! Veel schrijf plezier! Ik ga volgen! 😁

 • Reageren
  Ragmar
  21 juli 2017 at 18:22

  Hier mag je heel trots op zijn! Succes:)
  X

 • Reageren
  Bianca
  24 juli 2017 at 15:51

  Wat super leuk!! Ik ga je “volgen” 😊

 • Reageren
  Floor
  25 juli 2017 at 20:40

  Wat leuk Anique! Heel veel succes. X

 • Reageren
  Maud K
  26 juli 2017 at 00:00

  Super lieverd!

 • Reageren
  ZWANGER! We worden een gezin van 4! - Meisjemama.nl
  21 januari 2018 at 11:27

  […] veel mensen meisjemama (waarom deze naam, lees je hier: meisjesmama ) wel eens verwarren met meisjeSmama gaat dat nu absoluut niet meer op! We krijgen een 2e zoon! […]

 • Laat een reactie achter