Mama Meisje

Er is altijd iets te vieren !

Help! Waar blijft de tijd? Over 2 weken wordt Kees alweer 1 en ik kan niet geloven dat het eerste jaar zo voorbij is gevlogen. Ik ben bezig met de voorbereidingen voor Kees zijn eerste verjaardag, en zoals dit altijd al is geweest merk ik ook nu weer dat ik een haat-liefde-verhouding heb met verjaardagen en feestjes. Ik ben dol op dingen vieren en van kleine cadeautjes of momenten een echt feestje te maken. Verjaardagen daarentegen sla ik liever over. 

er is altijd iets te vieren

Ik kan onwijs blij worden van kleine feestjes maken. En dan bedoel ik ook écht klein. Het extra leuk inpakken van een cadeautje, een kleine baby-shower tot in de details verzorgen, een etentje leuk aankleden en ga zo maar door. Dat zijn voor mij kleine feestjes. Nou moet ik eerlijk bekennen dat dit er het laatste jaar door de drukte met een kleine baby ook wel een beetje bij ingeschoten is, maar ik merk dat ik er weer tijd en energie voor heb! Bij mij in huis vind je dan ook een collectie inpakpapier waar je U tegen zegt.

echte post is veel leuker

Nog zoiets waar ik blij van word zijn kaartjes! Overal waar ik kom kijk ik of ze leuke en mooie kaartjes hebben. Hoe handig het ook is om je kaartjes online te sturen? Voor mij gaat er niets boven een echt geschreven leuk kaartje! Sara.Anne studio heeft sinds kort ook een leuke collectie met zelf ontworpen kaartjes en posters met mooie illustraties in zachte kleuren. De kaartjes zijn natuurlijk niet alleen leuk om te versturen, maar staan ook mooi in je interieur. Ik deed er een paar in ons kaartenrek.

Een mini-feestje op papier

Misschien ken je Sara.Anne Studio al wel van de mooie en typerende portretjes. Een klein feestje op papier!  Een jaar geleden maakte Sara van mij een portretje, maar nu een jaar later was het tijd voor een update! Ter ere van Kees zijn verjaardag is mijn portret aangepast naar een portret van mij en Kees. Ik ben er superblij mee! En wie wat te vieren heeft trakteert! Toch?! Ik mag een portret van 1 of 2 personen van Sara.Anne Studio weggeven aan 1 van jullie! Onder aan het blog lees je hoe je mee kunt doen.

het oude en het nieuwe portret

Uiteraard komt er een echte verjaardag

Hoe gek ik ook ben op kleine feestjes, ik kan er niet om heen, er komt een heus feest! Mét mooie taarten, veel visite en natuurlijk een veel te gek cadeau. Want 1 worden, dat doe je nou eenmaal niet elke dag! (en dat vindt deze mama best een beetje moeilijk, dag baby… hallo dreumes! Nu maar hopen dat Kees het net zo leuk (als zijn moeder het stiekem toch ook) vindt.

 

Hoe maak je kans op een portret voor 1 of 2 personen van sara.anne studio?

 • volg onze accounts op Instagram @liefsanique &  @sara.anne.studio
 • laat via een reactie onder deze blog of onder de foto op instagram weten van wie jij een portret zou willen
 • de actie loopt van vrijdag 6 oktober tot en met zondag 15 oktober 15.00.
 • veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Margot
  6 oktober 2017 at 07:30

  Wat een super gave winactie! Ik zou heel graag een portret willen van mijn zoon Joep en mij. Hij wordt eind oktober ook 1 jaar en wat zou dit een mooie cadeau zijn!

 • Reageren
  Minke de weger
  6 oktober 2017 at 07:36

  Wat is de tijd om gevlogen jullie Kees alweer bijna 1!!
  Ik zou graag een portret winnen van onze twee jongens Bram word 18 oktober 4 en Kees is dan bijna 9 maand (met nu 1 tand dan misschien nog meer 😉) geniet van alle voorbereidingen!
  Liefs minke

 • Reageren
  Maud
  6 oktober 2017 at 07:49

  Tot morgen!💋

 • Reageren
  Tiff
  6 oktober 2017 at 08:01

  Wat een leuke actie. M’n zoontje wordt binnenkort 1 jaar en wat zou dit een leuk cadeau zijn. M’n zoontje en ik samen vastgelegd op een portret

 • Reageren
  Jade
  6 oktober 2017 at 08:33

  Oh wat leuk! 💛 Ik zou stiekem heel graag een portret van mij en mijn vogeltje, Zazoe willen hebben! 🐥 Hij is mijn kindje, mijn gezin, mijn leven.. het zou zo leuk zijn om van ons samen een portret te hebben! ✨

 • Reageren
  Esther
  6 oktober 2017 at 09:58

  Alvast gefeliciteerd Anique!
  Ik ben vandaag 100 dagen moeder van Jip en zou graag met hem op tekening willen!

 • Reageren
  Helen Fransen
  6 oktober 2017 at 11:19

  Ohw wat leuk zeg. Als ik zou winnen dan zou ik graag een portret van mijn man met onze zoon willen. Lijkt mij echt super. Ach ja, de eerste verjaardag is spannend. Afscheid van een bewogen jaar maar ook het begin van nieuwe dingen. Ik wens jullie een fijne verjaardag en vooral heel veel plezier.

 • Reageren
  Birte
  6 oktober 2017 at 17:02

  Wat een ontzettend gave actie! 🖤 Ik zou graag een portret willen hebben van mij en mijn vriend waarvan we net iets langer als 5 jaar samen zijn 😊.
  Veel plezier met alle voorbereidingen!
  Liefs, Birte (@liefwit)

 • Reageren
  Callista
  7 oktober 2017 at 12:26

  Oelala.. Dit zou prachtig staan op mijn slaapkamer. Een van mij en onze dochter Josefien. Ze is ook bijna 1 jaar en mama is dan 1 jaar geleden bevallen en er zonder enrstige kleerscheuren vanaf gekomen. Dat mag ook best gevierd worden toch? 😉

 • Reageren
  Rag
  7 oktober 2017 at 13:28

  Lieve Annie!
  Floor en ik zouden graag een portret van ons samen willen:)..

  Tot straks op het feestje!

  X

 • Reageren
  Lotte
  7 oktober 2017 at 21:17

  Ik zou graag een portret van mijn 2 bonuskinderen willen geven aan mijn vriend.
  Dus deze toffe winactie komt dan gaat van pas! 🎉🎉

 • Reageren
  Marjolein Hogeveen
  7 oktober 2017 at 21:25

  Hoi Anique! Ik dacht laat ik hier ook nog maar even reageren. Toffe blogpost met prachtige foto’s! En het portret van jou en Kees is zo leuk 😍 Lijkt mij super leuk om er een te winnen van Jurre en mij. En wat is dat eerste jaar van Kees ontzettend snel gegaan, alvast veel plezier op zijn verjaardag! 😘

 • Reageren
  Fleur FD
  7 oktober 2017 at 21:47

  Ooooeh… wat onwijs leuk! Sowieso leuk blog met mooie foto’s!
  Maar even denken…. het portret…… i Don’t know. Ik denk dat ik wel een leuk ideetje heb. Eentje van mezelf m’n werkkleding. Ik ben afgelopen maart de 12,5 jaar gepasseeerd en we werd niets aan gedaan. Dan maar zelf een feestje van maken.

  Of met m’n jongens.. maar dat gaat niet want dat is er eentje te veel… of eigenlijk 2. Ik kan mijn leven niet indenken zonder mijn man en twee jongens. Hmmm… lastig hoor.

 • Reageren
  Sophie Cobben
  8 oktober 2017 at 22:45

  Wat n gave giveaway! Hier in huis heel veel portretjes (vooral foto’s) van onze tweeling. Echter niet van mij en mijn man en aangezien we in november al weer 12 jaar samen zijn zou dit een top cadeau zijn!

 • Reageren
  Miranda
  14 oktober 2017 at 16:14

  Gefeliciteerd alvast met je jarige zoon! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik vind de portretjes van Sara fantastisch. Als ik win zou ik graag een portretje willen van mijn man en mij samen.

 • Reageren
  patricia
  14 oktober 2017 at 18:11

  Wat een gave winactie💕! Ik zou graag mijn man met een gezamenlijk portretje willen verrassen omdat we dit jaar vijf jaar getrouwd zijn. Fingers crossed👌🍀

 • Laat een reactie achter